Jokainenhan voi laskea kuinka kauan on aikaa ruiskuttaa, eli kauanko imuventtiili on auki. Ei tarvinnut olla kovin paljoa kierroksia koneessa kun imuventtiili on vähemmän aikaa auki kuin suutin suihkuttaa bensaa.
Eli käytännössä seosta aletaan muodostamaan jo silloin kun imuventtiili on kiinni ja kun venttiili aukeaa imaisee mäntä ilmaa ja seoksen pyttyyn, jossa olisi hyvä olla pyörteilyä tämän vuoksi, että seoksesta tulisi tasainen, koska imukanavassa on suht rikasta seosta ja mäntä vetää tuota ilmaa suhteessa enemmän kuin suutin kerkeää ruuttaamaan, tästä pitää tehdä sitten tasainen coctail.
Ilmeisesti juuri tähän on sitten keksitty nämä suoraruiskukoneet, joissa painetta on kertaluokkaa enemmän ja bensaa keretään ruuttaamaan tarvittava määrä suoraan pyttyyn.
Tässä on myös yksi syy miksi imukanavaa ei kannata kiillottaa peiliksi, kun taas imusarjan voi, mikäli sinne ei ruutata bensaa.
Tälläiseen ainakin olen päätynyt viisaampia kuunnellessa ja pähkäillessä, kun kirjastosta on aina tuo virittäjän käsikirja menossa, kohta jo pari vuotta yrittänyt saada sen käsiini

Saa korjata jos jotain meni vikaan...